Ketkä mahtavat olla kaikkein upeimpia ja rakastetuimpia hahmoja animen historiassa? Tämä on mielipidekysymys, joka herättää runsaasti keskustelua. Asiassa on otettava huomioon monia eri seikkoja, kuten hahmon kehittyneisyys, tunnistettavuus, ainutlaatuisuus ja tyyli, jolla se on piirretty. On olemassa kaikkien tuntemia anime-hahmoja, jotka myyvät todella hyvin. Lisäksi on kuitenkin myös runsain mitoin sellaisia hahmoja, jotka eivät ehkä ole niitä kaikkein tunnetuimpia, mutta jotka ovat laadukkaita ja joilla on vankka fanikuntansa. Tässä esitellään kolme sellaista hahmoa, jotka eivät ehkä nouse tunnetuimmiksi, mutta jotka ovat kyllä tuttuja animea fanittavien keskuudessa.

Nausicaä

Hayao Miyazakin tarinoista nousee esiin muuan upea sankaritar nimeltä Nausicaä. Kyseessä ei ole mikään tyypillien fantasiaprinsessa, joka asuu linnassa ja yrittää etsiä unelmiensa prinssiä. Nausicaä on toiminnan nainen, ja hänellä on kiire hoitaessaan valtakuntaansa kuten parhaaksi näkee. Nausicaä on aito ja karismaattinen hahmo, jota hänen kansansa rakastaa. Hän on taidokas miekan ja muiden aseiden käyttäjä, ja hänet kuvataan piirretyssä usein lähes täydellisyyttä hipovana ja rauhaa hehkuvana hahmona.

L

Lyhyt ja ytimekäs nimi, joka on tuttu Death Notesta. Jokainen hyvä päähahmo vaatii hiukan vastusta, ja Death Notessa sitä tarjoaa hahmo nimeltään L. Hänellä on sotkuinen tukka ja taipumus roskaruualla mässyttelemiseen. Kelmeäihoinen L on hiukan erikoinen ja jollain tapaa myös pelottava hahmo, mutta hän on loppujen lopuksi piirretyn hyvä tyyppi.

Kakashi Hatake

2588872817_bd1fbe8b2aKakashi esiintyy Narutossa, ja vaikka sarjan päähahmo onkin todella voimakas ja mieleenpainuva, ei Kakashi kuitenkaan jää Naruton varjoon. Kakashi on varsin monimutkainen hahmo. Hän on juuri sellainen opettaja, jonka jokainen toivoisi saavansa: rento, fiksu, helposti lähestyttävä ja työlleen sataprosenttisen omistautunut. Siinä missä Naruto on ennalta-arvattava, tuo Kakashi piirrettyyn särmää ja odottamattomia käänteitä. Toisaalta Kakashin hahmon taustalla on paljon surua ja menetyksiä, joista kerrotaan sarjan edetessä. Katsoja saa lisätietoja Kakashin isän itsemurhasta sekä siitä, miksi hänen silmässään on arpi. Kakashi on kiehtova hahmo, jonka vuoksi harva fani tuskin pistäisi pahitteeksi, jos hän saisi oman sarjan Naruton rinnalle.